Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

449 commentaren van in totaal 449 beoordelingen
Service
de Lange (Zwolle)
19/09/2018
10

**** stelt mij in staat om met gemak een afspraak te maken. De auto werd opgehaald en weer thuis gebracht terwijl ik lekker kon blijven werken. Helemaal top.

Verkoop
Mw.A.Schilstra
19/09/2018
10

Zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel

Service
Jans Wijtze Faber
12/09/2018
10

Zeer vriendelijke receptioniste, goed uitgevoerde werkzaamheden. Niets te wensen over.

Service
Dhr. van der Ven (Zwolle)
05/09/2018
10

De auto was zelfs gestofzuigd en gewassen. Hebben we nooit eerder in een garage meegemaakt. De tijd van wachten was zo voorbij. Hebben gezellig met andere klanten gepraat. Dus erg leuk.

Service
G.J.Eenkhoorn (Grafhorst)
23/08/2018
10

op de dealer is niets aan te merkenalleen erger ik mij wel aan de idiote hoge prijs voor een navigatie update dat komt niet door de dealer maar door toyota zelfvoor die prijs koop je tegenwoordig een nw.tomtom met long life gratis up date blijkbaar hoeven die up dates niet zo duur te zijn

Service
HC koers (Wezep)
23/08/2018
10

Goede service en klant vriendelijk

Service
Willy Kruisweg (Heerde)
23/08/2018
10

klant vriendelijk, behulpzaam, attent, nooit geen problemen

Service
Jan van Keulen (Hattem)
22/08/2018
9

Bij deze garage ben je geen nummer maar een echte klant. Bij vragen en kleine reparaties wordt men direct geholpen.

Service
Martin Mulder (Hattem)
22/08/2018
10

Ik ben er al jaren klant, fijne garage met goede mensen die hart voor de zaak hebben en die je altijd op de juiste manier proberen te helpen. Goede service!!

Service
Bert Mossing Holsteijn (Epe)
15/08/2018
10

Leuke mensen aan de balie, goede voorlichting van wat er gaat gebeuren ,En monteurs die alles weten van de Toyota. Ben zeer tevreden.

Service
Jan de vogel (Hattem)
15/08/2018
10

Kennis van zaken. Monteurs zeer goed. Je bent hier geen nummer maar nog echt een klant. Daarom al meer dan 35 jaar verbonden aan deze garage!

Service
Piet de Jong (Hattem)
14/08/2018
10

Uitstekende dealer, zeer klantvriendelijk

Service
M. Kaal (Hattem)
13/08/2018
10

Goede service, klantvriendelijk, vakbekwaam, antwoorden op al mijn vragen.

Service
Carola Blok (Hattemerbroek)
08/08/2018
10

Klantvriendelijkheid en service

Service
Jan vR (Hattem)
08/08/2018
9

Prettige garage waar je als klant geen nummer bent. Ongeacht of je nu met een nieuwe of oude auto komt, je voelt je welkom

Service
meer. Borst (Hattem )
08/08/2018
10

Goeie service. Vriendelijk. Behulpzaam. Uitleg wat er is gebeurd. Een en al lof

Service
T. Doornweerd (Zwolle)
08/08/2018
10

Service gericht familiebedrijf dateert met een persoonlijke benadering van de klanten. Ik ben hier ongeveer 25 jaar een tevreden klant.

Service
W. Bosch (Vaassen)
08/08/2018
10

Een prettige garage met duidelijke communicatie die de afspraken nakomt.

Service
Dhr A.Bosman (Heerde)
01/08/2018
10

Je weet wat je kunt verwachten bij Ramaker aan kennis vakmanschap en klantvriendelijkheid ontbreekt het niet. Ze passen volledig bij het merk TOYOTA, volledig betrouwbaar

Service
F.Dijs (Heerde)
01/08/2018
8

Staan dicht bij de klant. Prettige omgang. Goede service.

Service
L.Koekkoek (Zwolle)
01/08/2018
9

De service en de onderhoudsbeurten worden goed uitgevoerd

Service
w.eijlander (hattem )
01/08/2018
10

Altijd super service

Service
C.M. Betist
18/07/2018
9

Sinds jaar en dag kom ik bij Garage Ramaker in Hattem. Prima garage. Betrouwbaar en vriendelijk personeel. medewerkers werken hard en netjes. ik durf hen veilig aan te bevelen.

Service
dhr W.Wiebrands (ELBURG)
18/07/2018
10

alles OKE.

Verkoop
Dick berghorst (Wapenveld)
17/07/2018
9

Service ontvangst super

Service
Jan Kluinhaar (Zwolle)
16/07/2018
9

prettige dealer met uitstekend en klant vriendelijke personeel

Service
Mevrouw van der Meulen
16/07/2018
10

Betrouwbare garage met aardige mensen die altijd voor je klaar staan

Service
J. Harmsen (Wapenveld)
13/07/2018
10

Ze zijn vakkundig en net personeel, van monteur tot baliemedewerker.

Service
Joop (Wezep)
12/07/2018
10

Grote service bereidheid en altijd zorgen dat er informatie komt of zaken direct oplossen

Service
m van Lent (Hattem )
12/07/2018
9

Ik ben heel tevreden over het totaal.

Service
H. Driessen (Hattem)
11/07/2018
9

Correct, netjes en betrouwbaar en geven antwoord op je vragen.

Service
Ageeth
09/07/2018
9

Goede service, vakmensen, professioneel en vakkundig

Service
G. Hoogers (HATTEM)
09/07/2018
10

Bij Ramaker zit je altijd goed want dit begint al bij de balie waar je wordt ontvangen en de mensen in de werkplaats zijn van z'n goede kwaliteit dat je echt bij Ramaker moet zijn en blijven

Service
K&F Breunis (Hattem)
04/07/2018
9

Garage Ramaker is een begrip in Hattem. Wij hebben positieve ervaring met dit garagebedrijf en rijden al jaren Toyota, nooit problemen of onvoorziene kosten. Ook onze volgende auto zal een Toyota zijn.

Service
Dhr. Liefers
03/07/2018
10

auto naar garage voor kleine onderhoudsbeurt

Service
Hr K Pulleman (Zwolle)
29/06/2018
8

worden goed geholpen

Service
Willem van Polen (Zwolle)
28/06/2018
10

Prima garage met prima personeel. Niet alleen de werkplaats, maar ook de dames aan de balie. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Service
Jan van den Berg
27/06/2018
9

Fijn om er te komen. Je voelt je welkom.

Service
Arjan Leussink (Brummen)
20/06/2018
9

Een vriendelijk en hartelijk bedrijf met enthousiaste en vriendelijk personeel. Transparant en betrouwbaar.

Service
Edwin Gans (Epe)
20/06/2018
10

Ben al jaren tevreden klant. Mensen zijn vriendelijk en toegankelijk

Service
Fam. Hilberts (Genemuiden)
20/06/2018
9

Goede service, en uitleg monteurs over de werkzaamheden. Personeel straalt vakmanschap uit en is meedenkend

Service
F.Schoenman (Wapenveld)
20/06/2018
8

Net bedrijf / goed personeel / zowel op kantoor receptie als garage / er wordt meegedacht door de monteurs bij problemen wordt de goedkoopste oplossing gezocht / en als laatste de monteurs zijn gewelig

Service
Dhr. A.A.M. Lis (Apeldoorn)
06/06/2018
10

In deze garage ben je geen nummer maar een klant. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je wordt bedonderd.zij geven altijd eerlijke info over de toestand van je auto en zullen je nooit onnodige reparaties proberen aan te smeren. Verder wordt je hier altijd vriendelijk behandeld en zijn niet opdringerig om je een nieuwe auto te laten kopen.

Service
Dries de Vogel (Wezep)
06/06/2018
9

De auto was van binnen niet helemaal schoon,de matten waren uitgeklopt maar daar om heen was niet schoon gemaakt.Voor de rest niets anders dan lof over Ramaker.

Service
Dhr. H.Sieben.
05/06/2018
9

klantvriendelijk, probleemoplossend bezig, in de werkplaats zeer goede vakbekwame monteurs, de afdeling verkoop geeft goede aandacht aan de wensen van de toekomstige klanten.

Service
Elwin (Kamperveen)
24/05/2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk en eerlijl

Service
Miranda Perret (Zwolle)
24/05/2018
10

Zoals ik al heb aangegeven, vanwege goede service, vriendelijke ontvangst en niet inde laatste plaats de deskundigheid van de monteurs!

Service
Ella Klaassen
17/05/2018
8

Klantvriendelijk en goede service!

Service
Mw eenkhoorn
17/05/2018
10

Service is prima

Service
Dhr. R. Schoolmeesters (Zwolle)
16/05/2018
10

Altijd goed geholpen. Erg vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk in kostenoffertes en bijzonder goed personeel in de werkplaats.

Service
Gerrit.Smit (Oldebroek)
16/05/2018
10

ik vind het een super garage, goed personeel klant vriendelijk

Service
Dieks Schippers (Nunspeet)
14/05/2018
8

Zeer tevreden over behandeling. Nota was echter niet gespecificeerd.

Service
G.G Winkel (Hattem)
09/05/2018
9

Prima service.

Service
Harrie Keizer (Hattem)
09/05/2018
9

Klant en mens vriendelijkKennis van zakenMeedenken met problemenAltijd de tijd nemen om vragen te beantwoorden

Service
N. Bosscha
04/05/2018
9

Fijne dealer, vriendelijk geholpen en snelle service. Aan te raden.

Service
H Heldoorn (Wezep)
02/05/2018
10

Goede ervaring

Service
M. Wolf (Hattem)
02/05/2018
8

Zeer service gericht, denken mee maar ook wel voor de klant. echter de bereidheid om zaken op te lossen is perfect, je krijgt het gevoel dat wat ze zeggen ze ook menen.

Service
Vvvvv
02/05/2018
10

Prima. Alles volgens het boekje. Vriendelijke ontvangst

Service
A.Konkelaar (Zwolle )
25/04/2018
9

de klant is koning

Service
B. Kort (Hattem)
25/04/2018
9

Veel en goed aanbod en prima service

Service
Bart van Oene (Hattem)
25/04/2018
10

Ramaker is een begrip geworden in Hattem. De service is gewoon goed.

Service
d leusink (tharde)
25/04/2018
9

ik ben al jaren klant ik heb er al zeker zes nieuwe autos gekocht

Service
G de Kruijf (Wezep)
25/04/2018
9

Ik kom al 45 jaar bij Ramaker en al die tijd tot volle tevredenheid, de auto's lopen altijd nog nooit problemen gehad in al die jaren alleen maar lof over mijn Toyota's.

Service
Gerrit (H)
25/04/2018
10

klantvriendelijk - geweldige servicealtijd een vriendelijk woord van de monteurs en receptie personeelaltijd een gemoedelijke en gezamelijke koffie tijd

Service
J meijer (Hattem)
25/04/2018
10

fijne garage betrouwbaar positieve ervaring

Service
L.de Jong (Hattem)
25/04/2018
9

Snel en prettig geholpen.

Verkoop
mevr.Adri Dam
25/04/2018
10

Prima ontvangen door de receptioniste.Dadelijk koffie,nog voor de verkoper zich voorstelde.Goede uitleg tijdens de rondleiding.Antwoorden op vragen heel bevredigend.

Service
theo vedder (t Harde)
25/04/2018
9

vakmanschap en service meedenkend

Service
Anja van der Zwaan (Hattem)
20/04/2018
10

Een fijne garage en zeer klantvriendelijk.

Service
Dhr. J. Diekman (Hattem)
18/04/2018
10

Ze zijn in alles correct

Service
Dhr. Lozeman (Wijhe)
18/04/2018
9

werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Freek Vogelzang (Hattem)
18/04/2018
10

Tijdens mijn werkzame leven heb ik heel veel cijfers gegevenEn als ik geen fouten had gezienGaf ik met plezier een tien

Service
Hans
18/04/2018
5

Beurt lijkt me prima gedaan, maar zie niet wat er gebeurt in de werkplaats... Ben ontevreden over het plaatsen van mijn auto in de wasstraat, waar ik bij was. Spiegels worden niet ingeklapt, en de dakantenne wordt er niet afgehaald, hetgeen wel staat aangegeven bij de ingang van de wasstraat. Gevolg kromme dakantenne..... Zwaar onvoldoende!

Service
F.R.Hengeveld (Zwolle)
13/04/2018
9

Vriendelijk personeel. Goede service ( prima leenauto).

Service
Rianne (Hattem)
13/04/2018
10

Ik ben snel geholpen door de dealer. Ik ben zeer tevreden kan altijd met vragen bij hen terrecht en ze helpen mij correct en vriendelijk.

Service
H.C van den Burg (Zwoille)
12/04/2018
7

ik heb voor het eerst als nieuwe klant mijn auto een grote beurt laten geven, voor iets meer dan 300 euro, dan zou alles nagekeken worden.Ik had een remlicht stuk en een voor lamp,..tot mijn teleurstelling was deze nog steeds stuk en moet ik dus weer terug,..terwijl ik al weinig tijd heb,..

Service
J. Keijzer
04/04/2018
8

Goede en vriendelijke service.

Service
M Hamer (Wezep)
04/04/2018
9

Klantvriendelijk, professioneel. Bekwaam

Service
Dhr. K. Feenstra (Wezep)
28/03/2018
8

Ramaker is vlot met afspraken en correct in de afhandeling. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig

Service
fam. van Pijkeren (ZALK)
28/03/2018
9

het is gewoon een goede garage waar je met plezier komt

Service
Sylvester Mulder (Zwolle)
28/03/2018
9

Het is een goed dealer. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen. Ze zijn attent.

Service
Wgd Blaas (Elburg)
28/03/2018
8

klantgericht. vriendelijk, behulpzaam, en doen alles om het de klant naar de zin te maken

Service
Egbert Veltkamp (Hattem)
14/03/2018
10

Ik ken geen betere garage, d.w.z. ieder garagebedrijf zou moeten voldoen aan wat hier standaard van toepassing is. Service, klantvriendelijkheid, vakmanschap vooral dat. - alles klopt

Service
G B Samsom (Hattem)
14/03/2018
8

betrouwbaar merk. vriendelijk en deskundig personeel.

Service
J Bredewold (Hattem)
07/03/2018
9

Garage heeft snelle service geeft info over te verwachten kostenplaatje en heeft vriendelijk personeel.

Service
R. Schipper (Oldebroek)
07/03/2018
10

Een goede en fijne garage!!

Service
Mevr. Schellenbach - Hamster (Hattem)
06/03/2018
9

Bij het brengen van de auto naar de garage werd ik keurig thuisgebracht. Het afleveren van de GEWASSEN auto was ook geen probleem .

Service
G. Veltkamp (Hattem)
28/02/2018
10

Uitstekende dienstverlening, vriendelijk personeel. Prachtig verbouwde showroom.

Service
Jan van Keulen (Hattem)
28/02/2018
9

Zoals gemeld heb ik 15 nieuwe Toyota's gekocht. Nooit klachten gehad. Staan altijd voor de klant klaar. Ook voor kleine tussendoortjes.

Service
Lydie klooster (Zwolle)
21/02/2018
10

Prima bedrijf. Vakkundig en geen onnodige vervanging van onderdelen.. Aan het eind mooie schone auto terug.Zeer aan te bevelen!

Service
Dhr. S. Leussink (Brummen)
15/02/2018
10

Bij Toyota Ramaker in Hattem zijn echte mensen aan het werk. Ze denken mee voor de klant en dat merk je in alles. Wij moeten er bijna een uur voor rijden, maar dat hebben we voor zulke service wel over. Daarom zouden wij Toyota Ramaker iedereen aanbevelen.

Service
Fam.W.Wensink (Kampen.)
15/02/2018
10

Al 16 jaar rijden wij in een auto van dit bedrijf. Komen afspraak altijd na. Direct auto beschikbaar. Gaan nooit meer naar andere garage. Vandaar die 10.

Service
Kadir (Wapenveld)
26/01/2018
10

Ik had geen leenauto aangegeven maar ze zorgden toch voor een auto die ik mee kreeg

Service
Gerda Mulder (Hattem)
25/01/2018
10

Goede service, vriendelijk personeel, oplossinggericht!! Complimenten!

Service
Jan Renshoff (Heerde)
25/01/2018
10

De service is uitstekend. Alles conform en op tijd volgens afspraak uitgevoerd..

Service
Anoniem
10/01/2018
10

Aardige vakmensen en goede service.

Service
Van de streek (Wilsum)
10/01/2018
9

Goeie garage .Ze helpen je prettig.Veel kennis , goeie prijs / kwaliteit verhouding.

Service
Tinie Vels (Hattem)
03/01/2018
10

Het is een klantvriendelijk bedrijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. De monteurs zijn zeer deskundig en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen desnoods met een leenauto waarbij de klant zorgt dat deze weer afgetankt wordt ingeleverd. De koffie staat altijd klaar. Kortom een garage waar de klant zich thuis voelt.

Service
G.C. Liefers-Rorije (Hattem)
27/12/2017
10

Betrouwbare garage met uitstekende service.

Service
Anoniem
20/12/2017
7

Ik werd niet van tevoren vertelt over de kosten en wat de werkzaamheden zou zijn.

Service
Dhr. G.Uitslag (t Harde)
20/12/2017
10

vriendelijke mensen , goede vakmanschap .

Service
D.Sellis (Heerde)
20/12/2017
10

Vriendelijke persoonlijke en correcte behandeling.En alles volgens afspraak en geen problemen tijdens en achteraf.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Een fijne mooie goede garage.

Service
Ben Jonker (Epe)
13/12/2017
9

Ramaker geeft goede service, vriendelijk en duidelijke afspraken.

Service
dhr van der Worp. (Hattem.)
13/12/2017
10

Prima garage met goede service en vakmanschap.

Service
Fam-G.Rave (Hattem)
13/12/2017
10

Dit is een garage waar wij ongeveer 40 jaar klant zijn. Ze komen alle afspraken altijd na. We hebben nog nooit problemen gehad.Hier voel je je nog klant in de goede zin van het woord. Ze hebben van receptie tot monteur zeer goede mensen in dienst.

Service
J. Palm (Wapenveld)
13/12/2017
9

Alles is gebeurd zoals afgesproken ,mooie schowroom en moderne werkplaats van deze tijd

Verkoop
Anoniem
12/12/2017
10

Snelle afhandeling en vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
07/12/2017
10

geen enkel minpunt ik ben bij verschillende automobielbedrijven klant geweestdeze is voor mij de beste.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Fijne garage, we komen er al jaren met twee auto's.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Ouderwetse goede service en klantcontact. Ook prima prijs/kwaliteit verhouding!

Service
C.J.M. Vork (Heerde)
06/12/2017
8

Deze Toyota dealer heeft een goede en proffesionele inhoud. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam KlasseDe werkplaats is schoon en overzichtelijk. Je merkt dat het een kwaliteit werkplaats is met goed personeel. Ik ben er nog niet zolang maar dit is mijn eerste indruk

Service
Anne Henry
30/11/2017
10

topservice, vriendelijk en het klopt wat Ramaker belooft.

Service
Anton Gales (Heerde)
23/11/2017
10

Dealer is klantvriendelijk met kundige monteurs. Prijzen liggen vast en bij afwijkingen vind tijdig overleg plaats.Receptie zeer vriendelijk, kortom een voorbeeld van en uitstekende dealer.Mooie, ruime inrichting van de showroom.

Service
Eildert H. Delger (Hattem)
22/11/2017
10

toyota Ramaker is een zeer betrouwbare garage en prima personeel

Service
Jan Hoedeman (Heerde)
22/11/2017
10

Correcte en snelle afhandeling bij vrij plotseling mechanisch mankement. Vervangend vervoer gekregen omdat het niet veilig was met de auto weer de weg op te gaan. Veiligheid voor alles volgens monteur.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Ramaker Hattem is heeeel goed staan altijd voor je klaar zelfs op zaterdagen ze helpen je altijd en zijn allemaal zeer vriendelijk blijf zo doorgaan

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Goed bedrijf en waar je vriendelijk wordt geholpen

Service
Tini Westendorp (Hattem )
01/11/2017
10

Goede, snelle service.

Service
Jaap Kollen (Hattem)
31/10/2017
9

Ik ben al jaren klant en altijd zeer tevreden.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Je word er heel fijn behandeld

Service
Frits Dijs (Heerde)
25/10/2017
9

Goede service. Fijne klantbenadering.

Service
Anoniem
23/10/2017
8

wij zijn heel tevreden na aankoop van onze 1e Toyota

Service
H.Sieben. (Zwolle. )
23/10/2017
10

Verkoop: Ramaker b.v. heeft aandacht voor de klant. Neemt bij aankoop en aflevering van een Toyota alle tijd om de klant goed voor te lichten over het betreffende type Toyota. Werkplaats: Vakkundig personeel dat goed luistert naar en aandacht heeft voor een probleem van de klant, de Toyota betreffend.Het personeel is vriendelijk en ter zake deskundig. Zeer goede service verlening.

Verkoop
ten have (elburg)
04/10/2017
10

we zijn er vriendelijk geholpen en hebben er echt een feestje van gemaakt met het ophalen.

Service
Jan Veldhuijzen (Zwolle)
29/09/2017
10

Zowel het personeel, als de (technische) service van het bedrijf zijn goed en betrouwbaar.

Verkoop
a van de streek (wilsum)
20/09/2017
9

op navraag klanten die klant zijn

Service
EVD (Hattem )
14/09/2017
10

vriendelijk, service gericht en deskundige medewerkers!

Verkoop
Dhr A. Bosman (Heerde)
31/08/2017
10

Ik ben volledig tevreden met Automobielbedrijf Ramaker BV ,het hele proces van aankoop tot levering en service is 100% klantvriendelijk. Kan niet beter!!

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Men staat altijd direct voor je klaar. Voor kleine vergrijpen wordt niet altijd een rekening gestuurd. Lampen van een toyota gaan (te) namelijk vaak kapot helaas..... Inruil vd oude auto was goed. En rijdt nu al jaren met veek plezier. Ook als er iets kapot gaat wordt er niet moeilijk gedaan.

Service
Bart van Oene (Hattem)
16/08/2017
10

Bij welk contact dan ook, de vragen/antwoorden komen overeen met wat gaat gebeuren. Net personeel, net bedrijf en als er iets is komt vanzelf een telefoontje hierover.

Service
Henk Groen (Hattem)
16/08/2017
9

Ramaker levert uitstekende service tegen redelijke prijzen

Verkoop
Jan van Keulen (Hattem)
16/08/2017
9

Het hele Ramaker team staat voor vakkennis, gemoedelijke sfeer en behulpzaamheid.

Service
Anoniem
15/08/2017
10

Een garage die goed en prettig is voor de klant en vakkundig werkt aan de auto.

Service
Jan van Raalte (Hattem)
09/08/2017
10

Prettige garage met deskundig personeel. Doen wat ze beloven. Klant is koning zonder nonsens

Service
Fam. Konkelaar (Zwolle)
08/08/2017
10

Wij zijn altijd zeer tevreden over Ramaker Hattem. Snelle service, je wordt altijd geholpen, zeer vriendelijk personeel, je krijgt netjes van tevoren te horen wat iets gaat kosten, je hoeft niet je kenteken te noemen want ze kennen je gewoon en welke auto je hebt, nette wachtruimte met lekker koffie en wat heel belangrijk is zijn de prijzen voor reparatie, beurten etc. die zijn zeer netjes. Je krijgt je auto altijd gewassen terug en uitgezogen. Een dikke 10 dus voor Ramaker.

Service
Anoniem
03/08/2017
9

Ik ben erg tevreden, over de auto en over de garage

Service
G Witteveen (Hattem)
02/08/2017
10

door de geweldige behandeling

Service
Bertus Rave (Hattem)
27/07/2017
9

VakbekwaamKlantvriendelijkSnel en goede service

Service
Anoniem
26/07/2017
7

Ik ben over Garage Ramaker erg tevreden. Wat echter niet goed gegaan is, is een schade afhandeling. De bekleding van de linker wielkast was niet goed gerepareerd. Bij de vorige beurt is dat herstelt, echter niet goed. Bij de huidige beurt heb ik het weer aangegeven maar nog steeds zit de bekleding niet goed.

Service
M. van Sinttruije
26/07/2017
10

Betrouwbaar, vakkundig, correct en vriendelijk.

Verkoop
J. Nijmeijer
24/07/2017
10

een zeer goed bedrijf een goede zeer goede service een Top bedrijf

Verkoop
Gerard Putman (Amsterdam)
19/07/2017
9

De wijze waarop men ons behandelde, was volwassen en professioneel maar gaf ons ook een persoonlijk gevoel.
Wij waren tevreden over de onderhandelingen om tot de aanschaf van een nieuwe Toyota C-HR te komen. Het geheel stelde ons zeer tevreden waarbij ook de aflevering een leuke surprise was.

Service
Anoniem
14/07/2017
10

Ik ben vooraf geïnformeerd over prijs e.d. Nadat ik met een aanvullend verzoek kwam is de afspraak in overleg verschoven omdat er meer tijd nodig bleek te zijn. Tijdens het onderhoud netjes vooraf gebeld over, reeds door mij verwachte, extra kosten. Dat de auto pas eind van de dag klaar was gaf geen enkel probleem, men nam ruim de tijd om uitleg en toelichting te verstrekken.

Service
Jan Kluinhaar (Zwolle)
14/07/2017
9

Automobielbedrijf Ramaker is een dealer waar je je als klant gewaardeerd voelt. Prima opgeleid personeel zeer ter zake deskundig. Goede voorlichting over uit te voeren extra werkzaamheden. Al met al een prima dealer.

Service
Leo Koekkoek (Zwolle)
14/07/2017
9

Ik ben al jaren bij Ramaker voor de onderhoudsbeurten en ik ben zeer tevreden over de uitvoering van deze beurten, maar zeker ook over de receptie.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
10

Onze eerste toyota is door ramaker in 1987 afgeleverd. Vervolgens zijn er nog een aantal auto's door deze dealer aan ons verkocht. Ook is hier het onderhoud van de diverse toyota 's tot volledige tevreden verricht.
Service etc. is overgegaan van vader op zoon.

Service
Bram Ploeg (Apeldoorn )
13/07/2017
8

Zeer betrouwbaar ,correcte afhandelingen en Vriendelijkheid is oke

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Er wordt bij Ramaker altijd transparante en eerlijke informatie verstrekt, de kwaliteit van vakmanschap is erg hoog. Ook is men altijd klantvriendelijk en staat klantenservice op een hoog niveau!

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

Alles geheel naar wens

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Zeer net bedrijf met goede service, goede klantgerichtheid, afspraken worden nagekomen en er worden geen dingen doorberekend die niet noodzakelijk zijn. Al in al een top bedrijf!

Service
F. Kiffers (Wapenveld)
22/06/2017
10

Vanaf de eerste contacten een heel plezierig en klantgericht bedrijf

Service
A Maat (Hattem)
21/06/2017
9

Er wordt goed werk geleverd.

Service
P. v.d.Maden
21/06/2017
10

Zeer vriendelijke en correcte behandeling ; snelle afspraken , die ook nagekomen worden ; deze dealer maakt een zeer deskundige indruk .Vaste tarieven , na de beurt/ reparatie krijg je jouw wagen schoon ( wassen/stofzuigen ) terug .Totaalindruk heel plezierig.

Service
John Reinders (Harderwijk)
20/06/2017
8

Ze doen wat afgesproken is, zijn benaderbaar, geven advies en geven nog korting ook vanwege hun 50 jarig bestaan.

Service
A. van Vilsteren (Hattem)
14/06/2017
10

ik ben heel erg goed geholpen toen mijn auto storing kreeg kort voor mijn vakantie en voor Hemelvaartdag. De auto is de dag erna correct gerepareerd snel en vakkundig zodat ik toch nog op vakantie kon. Weer een staaltje van hoe een dealer achter zijn merk staat en zijn klanten op een correcte en vakbekwame manier mobiel houdt
Veel dank hiervoor en ga zo door

Service
Anoniem
14/06/2017
9

Helderheid en prettige contacten.

Service
J.B.Leussink (Brummen)
14/06/2017
9

Een fijne, kleinschalige garage met vriendelijke en persoonlijke benadering.

Service
Hr. A.A.M. Lis (Apeldoorn)
07/06/2017
9

Al 25 jaar ben ik klant bij deze garage en heb er ook 2 nieuwe auto's gekocht. Ik woon in Apeldoorn maar ben hier terecht gekomen omdat tijdens het eerste contact deze mensen mij GRATIS van een destijds probleem hebben afgeholpen wat bij de garage waar ik die auto toen heb gekocht eenvoudig werd genegeerd. Mijn ervaring is : een dorps garage is persoonlijker dan een stads garage en heb er dus graag een ritje voor over!!!.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Zeer tevreden over de communicatie en het uitvoeren werkzaamheden.

Service
G jansen (Zwolle)
31/05/2017
10

Prima service geen poespas maar gelijk helpen

Verkoop
Dieks Schippers (Nunspeet)
30/05/2017
9

Komt zeer betrouwbaar over. No nonsens benadering waar ik van hou. Direct en open houding.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Een uitstekend functionerend automobiel- en garagebedrijf met vakbekwame en vriendelijke/attente medewerkende zowel in de garage als bij de receptie.

Service
Anoniem
12/05/2017
10

Toyota Ramaker biedt uitstekende service, alleszins redelijke prijzen en het personeel is uiterst vriendelijk.

Verkoop
fam keizer (hattem)
10/05/2017
10

klantvriendelijk
goede inruil
service gericht
bij vragen mensen in de werkplaats zeer vriendelijk en lossen gelijk probleem op

Service
Wim Vinke (Doornspijk )
10/05/2017
9

goede service

Service
Jeroen Dikkeschei (Nunspeet)
08/05/2017
9

Prima service, vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Aardige mensen met goede vakkennis.

Service
J Bredewold (Hattem )
03/05/2017
8

Goede service en juiste prijsafspraken

Service
Mevr. van der Zwaan
02/05/2017
9

Het is een fijne garage, met goed personeel.
Ik kom er graag. Ze staan altijd voor je klaar om te helpen.

Service
Dhr G. de. Kruijf . (Wezep.)
28/04/2017
10

Het is voor mij al 43 jaar de garage waar ik altijd goed wordt behandeld, ook door het personeel en de receptie.

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Fijne garage.

Verkoop
MC hamer (Wezep)
26/04/2017
8

Vriendelijk en bekwaam personeel. Maken altijd tijd voor je.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Al meer dan 40 jaar zijn we bij dit bedrijf. Dit zegt toch alles!

Service
Willy Kruisweg (Heerde)
19/04/2017
10

goede service, klant vriendelijk en correct, geen negatieve punten. Kan ik bij een ieder aanbevelen.

Service
Anoniem
13/04/2017
8

Automobielbedrijf Ramaker B.V. beoordelen wij met een 8, omdat klantvriendelijkheid en goede service bovenaan staat in dit bedrijf.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Goed werk geleverd, snel en netjes.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

De Garage van Ramaker, heeft geweldige service. Zelfs als ik als klant mijn afspraak vergeet wordt ik gebeld en toch alsnog geholpen tot grote tevredenheid.
Ze doen wat ze beloven!
A.Henry

Service
Giny Volkers (Zwolle)
12/04/2017
10

Je wordt hier zeer vriendelijk ontvangen en vakkundig en goed behandeld.Ze staan vlot voor je klaar als er iets met de auto is, al is het maar het verwisselen van een kapotte lamp.
Voor mij..top garage

Service
helma van veen (hattem)
12/04/2017
9

Je kunt snel een afspraak maken en je auto wordt vakkundig geobserveerd. Knelpunten worden verholpen. Je bent wel een fiks bedrag kwijt terwijl je naar je gevoel in precies dezelfde auto terug gaat. Toen hij een keer was gereinigd voelde dat prettiger

Service
Joop Knukkel (Enkhuizen)
12/04/2017
10

Zeer kundige mensen. Denken met je mee. Prettig in de ontvangst en zeer behulpzaam tijdens de wachttijd. Je voelt hen betrokken bij je auto!

Service
Anoniem
06/04/2017
7

Ben zeer tevreden over mijn dealer.

Service
willem doorduin (Kampen)
06/04/2017
9

goede naleving van de gemaakte heldere afspraken over prijs en duur van de reparatie

Service
Dhr. J. Harmsen (Wapenveld)
05/04/2017
9

Het personeel is deskundig, vriendelijk en zeer behulpzaam; dit geldt voor de werkplaats en de receptie

Service
Frits Dijs (Heerde)
05/04/2017
8

Goede service en klantgerichtheid. Vriendelijk personeel.

Service
roel docter
29/03/2017
8

alle afdelingen hebben oog voor de klant

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Goede garage met goede service. Hoog no nonsens gehalte. Zeker een aanrader.

Service
G B Samsom (Hattem)
16/03/2017
8

goede service, vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
gerrit (hattem)
16/03/2017
10

super tervreden

Service
Jan A. Houwen (Hattem)
16/03/2017
10

in alle opzichten prettig en accuraat

Verkoop
Ruth Schipper (Oldebroek)
16/03/2017
10

Een goede vakkundige garage en die goed omgaat met zijn klanten!!!

Service
Lydie Klooster (Zwolle)
09/03/2017
10

Prima service, auto mooi gepoetst weer terug.
Kan iedereen Automobielbedrijf Ramaker B.V. aanraden.

Service
Anoniem
08/03/2017
8

Het personeel heeft mij vriendelijk te woord gestaan en heeft mij correct geholpen.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Geheel volgens afspraak verlopen.

Service
Ben Jonker (Epe)
02/03/2017
9

Vriendelijk in het maken van een afspraak, vriendelijke ontvangst, goede uitleg, vervangende auto staat al klaar. Tijdens het uitvoeren van de beurt telefonisch contact over bijkomende zaken zoals banden. Na afloop een schone auto terug en eventueel een gesprekje met de monteur. Gewoon goed.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Een gagage waar afspraaken nagekomen worden !!??
ben er zeer prettig ontvangen en er is door de dame aan de receptie ??

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Vriendelijk en houdt zich netjes aan de afspraken

Service
Anoniem
01/03/2017
9

HET IS EEN BEDRIJF DAT EERLIJK IS EN DIRECT VOOR JE KLAARSTAAT DE MEDEWERKERS ZIJN VRIENDELIJK
EN CORRECT IN HUN DOEN EN LATEN EN ALS JE UITLEG WILT DAN KUN JE DIE ALTIJD KIJGEN
EEN ZEER VRIENDELIJKE ZAAK

Service
Eddie (Hattem)
01/03/2017
8

Vriendelijk personeel en goed geholpen

Service
Anoniem
24/02/2017
9

Ik.heb goede ervaringen met deze dealer en het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Service
Gerda Mulder (Hattem)
23/02/2017
9

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Al vanaf 1977 klant met prima verstandhouding

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Goede uitstraling. Betrouwbare indruk en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Goede vriendelijke en behulpzame dealer.

Service
Bram Ploeg (Apeldoorn)
22/02/2017
8

Correcte afhandeling ,goede service geheel zoals het hoort !

Service
Joh. Broekhuis (Hattemerbroek)
16/02/2017
9

Vriendelijk, snel, op tijd, goed aan de afspraak houden

Service
Gerrit Rave (Hattem)
15/02/2017
10

Zeer goede garage waar je auto in goede handen is.

Service
mw. Dokter
15/02/2017
9

Service gericht, klantvriendelijk en kennis van zaken.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Klantvriendelijk
prima service

Verkoop
F. Vogelzang (Hattem)
09/12/2016
10

correcte behandeling en heel betrouwbaar

Service
Gerrit Uitslag (tharde)
23/11/2016
10

alles is uitstekend

Service
Anoniem
17/11/2016
8

Vriendelijk en kundig personeel, snelle afhandeling

Service
Jan Buijserd (Wezep)
10/11/2016
9

Deze dealer is al jaren mijn vaste dealer, correct, betrouwbaar, niet te duur en zeer klantvriendelijk

Service
F. Vogelzang (Hattem)
26/10/2016
10

correcte behandeling en heel betrouwbaar

Service
Jan Veenbergen (Hattem)
03/10/2016
9

Het is een betrouwbare garage waar je vakkundig geholpen wordt.

Service
Riek Klein Tijssink (Wapenveld)
28/09/2016
10

Vlotte correcte afhandling en informate.

Service
Anoniem
23/09/2016
8

zeer vriendelijk .goede afspraken .

Service
Anoniem
31/08/2016
10

Klantvriendelijk
prima service

Service
HC Koers (Wezep)
16/08/2016
10

Klantvriendelijkheid van het personeel

Service
Heldoor (Wezep)
11/08/2016
9

Prima tevreden

Service
Anoniem
04/08/2016
7

Goede service en prijs kwaliteit verhouding! Tevens dichtbij huis!

Service
Bram Ploeg (Apeldoorn)
28/07/2016
8

Gewoon Goed ! en correct

Verkoop
Anoniem
20/07/2016
10

Uitstekende communicatie en bereidheid mee te denken en mee te werken

Verkoop
G.Eghuizen (Hattem)
06/07/2016
10

Prettige mensen denken met je mee en blijven eerlijk. Hebben goed kennis van zaken.

Service
uit de Bosch.J (Zwolle )
06/07/2016
10

eerst de eerlijkheid openheid goed kunnen onderhandelen . ontvangst aller tijd voor klant .

Service
Anoniem
20/06/2016
9

Klantvriendelijk goede service.

Service
Anoniem
07/06/2016
10

Goede service.

Service
Arjan Leussink (Brummen)
03/06/2016
9

Betrouwbaar, transparant, klantgericht

Service
Andre Lis (Apeldoorn)
02/06/2016
9

Een prettige, no nonsense, klantvriendelijke en betrouwbare dealer.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

goede persoonlijke behandeling

Service
Bosscha (Hattem)
01/06/2016
9

Vakkundig, vriendelijk, meedenkend.

Service
Henk de Graaf (Wezep)
25/05/2016
10

Zeer goed.

Service
L.L. Nijborg-Fidder (Kampen)
25/05/2016
9

Ik beoordeel de dealer met een 9 omdat ik altijd tevreden ben over de verrichtte werkzaamheden en omdat ik tijdens een
kleine beurt van mijn auto rustig een kopje koffie o.i.d. kan pakken, de krant kan lezen en/of de nieuwe Toyota modellen kan bekijken. Mijn auto wordt zelfs schoon weer afgeleverd omdat ze een eigen wasserette hebben. En bij een grote beurt krijg ik kosteloos een leenauto mee!

Service
Anoniem
17/05/2016
9

Gewoon een prettige dealer. Duidelijk, altijd bereid iets toe te lichten en geen bezwaar om een prijsberekening te maken.
Neemt alle tijd voor je, en er kan veel in overleg.

Service
Anoniem
13/05/2016
10

Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de afhandeling van de opdracht(onderhoud)

Service
Anoniem
11/05/2016
8

Prettige benadering klant, Prima service

Service
Dhr. J.G. Bouman (Elburg)
11/05/2016
9

10 ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden aan mijn auto, vooral de gratis schoonmaakbeurt verraste mij.

Service
Anoniem
06/05/2016
10

zeer vriendelijk personeel en altijd bereid om te helpen

Service
Giny Volkers (Zwolle)
04/05/2016
9

Het is 'n fijn en klantvriendelijk bedrijf.
Vriendelijk ontvangst door de receptioniste .
Dit is echt mijn garage waar ik klant zal blijven.
Top!!!!

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Onze ervaring met Garage Ramaker is al jaren prima! Zij zijn vakkundig, correct, servicegericht en vriendelijk.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

vriendelijk en correct personeel.En prijs kwam overeen met de opgave

Service
Anoniem
29/04/2016
7

De toyota dealer voldoet maar kan nog iets pro actiever klanten informeren over uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Ben ter Horst (Hattem)
29/04/2016
10

Nog nooit enig probleem gehad met deze dealer, correct,attent, zeer betrouwbaar, onderhoud auto zeer deskundig, wegenwacht niet meer nodig, 382.000 km reeds gereden met onze Camry van het jaar 2000

Service
k.s.berends (Hattem)
29/04/2016
10

Welke vraag ik ook stel altijd word ik geholpen.

Service
Dhr. F. Vogelzang (Hattem)
20/04/2016
10

uiterst verzorgde behandeling van zowel de klant als de Toyota

Verkoop
Dhr lozeman (Wijhe)
20/04/2016
9

Goed en deskundig geholpen door verkoper. Vriendelijk personeel. Manier van aflevering auto was leuk auto stond onder een doek.

Service
mw hamburger (zwolle)
20/04/2016
10

vlot vriendelijk meedenkend

Service
Wim Kloezeman (Hattem)
20/04/2016
10

Ik heb niets te klagen, en ben zeer tevreden.

Service
Dhr G de Kruijf. (Wezep.)
14/04/2016
10

Omdat ik al 43 jaar bij deze dealer kom en zeer tevreden ben over hoe je wordt behandeld, ik heb geen klachten ook niet over de afhandeling van onderhoud of af spraken.

Service
Dhr A.Bosman (Heerde)
13/04/2016
10

De klantvriendelijkheid,correctheid en vakmanschap is bij deze dealer een 10 waard.

Service
Dhr. Verhage Ph. (Epe)
13/04/2016
10

Complete verzorging van onderhouds beurt en afhandeling van een punt van de terugroep actie.

Service
E Hagendijk (Wezep)
23/03/2016
8

De zaken erg goed voor elkaar.

Service
G B Samsom (Hattem)
23/03/2016
9

vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Mevr J. Nijmeijer (Wapenveld)
23/03/2016
10

de service is zeer goed. Ze helpen je goed. De medewerkers zijn erg vriendelijk en zeer behulpzaam. de afspraken worden goed nagekomen.

Service
fam van Pijkeren (ZALK)
16/03/2016
9

het is een mooie garage en vriendelijke mensen

Service
Willy Kruisweg (Heerde)
16/03/2016
10

Goede service, vriendelijke mensen, goede monteurs, kortom het kan niet beter

Service
Ben Jonker (Epe)
09/03/2016
8

Het is een prettig bedrijf waar men zover ik kan beoordelen goed werk levert.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Klantvriendelijk, sociaal niet gehaast.

Service
Sylvia Dokter (Wezep)
22/02/2016
9

Goede service. Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
19/02/2016
10

Het is een goede dealer met vriendelijk personeel je wordt netjes en snel geholpen als er problemen zijn

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Goed bedrijf,zeer goede vakmensen,klant is hier nog koning.je word hier netjes behandeld.

Service
K. Jager (Hattem)
17/02/2016
10

Vriendelijk, voorkomend, service op maat! Prima adviezen en eerlijk!

Service
Wim Paulusse (Hasselt.)
17/02/2016
9

zeer betrouwbare en kundige mensen in de werkplaats!!!

Service
Dhr. J. van Raalte (Hattem)
10/02/2016
9

Prettige mensen, je wordt serieus genomen, deskundig personeel, je wordt meestal direct geholpen. Wanneer er niet direct een oplossing is voor het probleem wordt een tijdelijke passende oplossing aangeboden.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Zoals het hoort.

Service
Jan Hoedeman (Heerde)
03/02/2016
10

Ook al kom ik er maar weinig je wordt behandeld als de beste klant en je auto wordt weer netjes afgeleverd. DAT IS VIP BEHANDELING!!!

Verkoop
Gerrit Flier (Oldebroek)
27/01/2016
10

Wij zijn al 36 jaar klant bij deze dealer,tot onze volle tevredenheid,dus dit zeg voldoende.

Service
Bosch (Vaassen)
25/01/2016
9

Accuraat en betrouwbare garage waar persoonlijke aandacht nog aanwezig is.

Verkoop
Anoniem
20/01/2016
9

Prima afhandeling. Plus een extra controle bij 1.000 km geheel gratis.

Service
Egbert Veltkamp (Hattem)
20/01/2016
10

Tsja, uit de kleine lettertjes hierboven vindt uzelf ook dat het allemaal wel dubbel is. Maar vooruit: ik ken geen onderneming waar je zo met respect, deskundigheid en klantgerichtheid wordt geholpen

Service
Jan Renshoff (Heerde)
20/01/2016
10

Ik ben gebeld voor de onderhoudsbeurt. Er is een leen auto geregeld. Ik ben gebeld, dat de auto weer klaar stond. Niets op aan te merken.

Service
Tinie Vels (Hattem)
20/01/2016
10

Het is een bedrijf waar de omgang met klant en de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Het is een garage die zijn dorpskarakter heeft weten te behouden. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en zeer vakkundig.

Service
M. Tromp (Ermelo)
13/01/2016
10

Prima service. Auto keurig volgens afspraak dezelfde dag opgeleverd. Prijsopgave voor extra noodzakelijke dingen, voordat ze uitgevoerd worden.
Aangezien ik een automatenrijbewijs heb, mag ik niet in de standaardleenauto rijden. Keurig opgelost, ik heb de hybrid van 1 van de verkopers meegekregen. Auto een wasbeurt na afloop en volgens mij ook nieuwe matten voor. Ik zou hem nergens anders naartoe brengen.

Service
Roy Schoolmeesters (Zwolle)
13/01/2016
10

Iedereen is behulpzaam en vriendelijk, van de monteur tot en met de verkoper. Niets is teveel en je mag alles vragen. Ik kreeg zelfs bij het wachten op een apk een prius mee voor een proefrit en een andere keer de nieuwe avensis. Heel fijn geregeld. Bij de grote beurt was er geen leenauto beschikbaar, maar dit werd me vantevoren reeds gemeld en gevraagd of ik dan liever een andere keer wilde komen, dat noem ik pas pro actief !
Een echte aanrader, zeker vergeleken grotere dealers die ook in de buurt zitten, maar niet die service en persoonlijke touch kunnen geven als hier.

Service
Rudy Stoffers (Hattem)
08/01/2016
10

Prima service, goede adviezen, geen verassingen achteraf

Service
dhr flip landsman (kampen)
04/01/2016
8

afspraak is afspraak, bekwame monteurs,begaan met auto en eigenaar

Service
Bert Mossing Holsteijn (Epe)
28/12/2015
9

Correcte nette behandeling , vakkundig personeel

Service
Wim van de Beek (Heerde)
28/12/2015
8

vakkundig personeel

Verkoop
Edwin Diekman (Hattem)
23/12/2015
9

Klantvriendelijk
Goede service
Goede monteurs
Kwaliteit hoog in het vaandel

Service
R. Geerts (Zwolle)
23/12/2015
9

alle activiteiten en contacten zijn goed en prettig afgestemd op mijn manier van communiceren en wensen.

Service
Roel Docter (Marle)
23/12/2015
8

Klantgerichte benadering van de medewerkers is erg goed.

Service
Gerrit Witteveen (Hattem)
10/12/2015
10

Geweldige en betrouwbare mensen
enorme goede monteurs

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Alles wat je wilt wensen bij een dealer

Service
Anoniem
09/12/2015
10

Ik ben al meer dan 40 jaar bij deze garage ( Toyota), mij dunkt: dit zegt meer dan genoeg!

Service
G.Uitslag (t, Harde)
09/12/2015
10

alle toezeggingen zijn naar wens

Service
mIeke pendjol (Hattem)
09/12/2015
10

Goede service, vriendelijke mensen, capabele monteurs.

Service
Dhr.P.J.van Diepen
07/12/2015
9

Prima en vlot behandeld

Service
H. Oosterveen (Zwolle)
07/12/2015
10

Ben al klant sinds 1988. Deskundig personeel met aandacht en begrip voor de klant die in tegenstelling tot bij veel andere garages niet krampachtig uit de werkplaats weggehouden wordt. Hierdoor ook goed contact met de monteurs.
Een voorbeeld hiervan was dat ik bij mijn Avensis een hinderlijke reflectie van de chroomrand om de ventilatieroosters in de zijspiegels had. Toyota Nederland wilde, ondanks veel klachten die resulteerden in een internationale serviceoplossing, dit niet onder garantie wijzigen. Ik had zelf met tape het chroom afgeplakt. Garage Ramaker vond dat dit eigenlijk niet kon en heeft gratis deze randen matzwart overgespoten. Het resultaat ziet er perfect uit!

Service
K. Feenstra (Wezep)
02/12/2015
8

houden zoals het gaat, prima

Service
Stefan Rens (Elburg)
30/11/2015
9

Ik geef een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering, in welk opzicht dan ook. Desalniettemin kan ik met niets anders dan lof praten over Toyota Ramaker in Hattem. Heb mijn 2e auto bij hun vandaan en wordt altijd heel netjes te woord gestaan en geholpen met mijn aankoop, vragen of problemen. De showroom en werkplaats zien er netjes uit en ook het personeel is altijd vriendelijk. Je betaald misschien een paar euro meer dan bij de gemiddelde handelaar maar krijgt hier ook véél meer voor terug. Kom in de toekomst zéker terug voor mijn onderhoud en volgende wagens!

Service
Anoniem
26/11/2015
9

Goede website

Service
Anoniem
25/11/2015
10

Een klacht wordt altijd serieus genomen en bekeken, er wordt gekeken of er tijd en ruimte is in de dag om de klacht te verhelpen.
De dealer is eerlijk, betrouwbaar en een hoge mate van souplesse op alle gebieden is aanwezig.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
8

Om dat het een goede dealer is/

Service
Dhr. P.H. Apotheker (Zwolle)
18/11/2015
9

Ik zou niet weten wat er beter kan aan deze site. Alles staat er in of kan je zo vinden. Geen gezoek zoals je veel bij andere sites tegenkomt.

Service
Anoniem
11/11/2015
7

Service en onderhoud is prima (zelfs uitstekend) maar de sfeer eromheen kan beter.

Service
Ed van Duijn (Nunspeet)
04/11/2015
9

Plezierig en niet te groot bedrijf waar nog aandacht voor de klant is en waar afspraken correct worden nagekomen.

Service
B ten Have (kampen)
02/11/2015
10

Prima garage en een goede behandeling.

Verkoop
Dhr. W. Eghuizen (Elburg)
02/11/2015
10

Betrouwbare dealer en professionele garage!

Service
H Keijl (Hattem)
29/10/2015
8

goede servise

Service
H.de Lange (Zwolle)
22/10/2015
9

Men is vriendelijk en correct. Afspraken worden nagekomen. Ik heb vertrouwen in de mensen die er werken.
Wanneer een reparatie duurder uitvalt dan van te voren is gezegd, wordt er even gebeld voor overleg.
Als m'n auto daar weer een keer is geweest voor een reparatie of onderhoudsbeurt voel ik me weer veilig op de weg.
Kortom, een prima dealer!

Verkoop
Dick Klein Tijssink (Wapenveld)
16/10/2015
9

Er wordt door de receptionist(e) altijd gebeld dat de auto weer klaarstaat na een beurt of na een terugroep actie.

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Goede service, persoonlijke benadering en leveren kwaliteit.

Service
Hessels (Zwolle)
12/10/2015
10

Correcte ontvangst en prima service.

Service
Jan Buijserd (Wezep)
07/10/2015
9

Een garage waar ze tijd en aandacht voor jou als klant hebben, waar ze je kennen en waar ze goed werk leveren

Verkoop
Ben Kort (Hattem)
28/09/2015
10

duidelijk informatief en behulpzaam

Service
Dhr.P.Evers (Heerde)
28/09/2015
8

Goede service en afhandeling werkzaamheden. Klant vriendelijke receptie.

Service
Anoniem
24/09/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de service bij deze dealer

Service
Anoniem
24/09/2015
10

Prima garage!

Service
Anoniem
23/09/2015
10

Klantvriendelijk en perfecte service. Niets is te veel voor ze!

Verkoop
Anoniem
23/09/2015
8

keurig geholpen, auto netjes afgeleverd, bloemetje erbij en duidelijke uitleg

Service
R Ruitenberg (Zwolle)
23/09/2015
10

Prima zaak waar je auto in goede handen is.

Service
Jan Veenbergen (Hattem)
18/09/2015
9

Het is een betrouwbare garage met vakkundig personeel en je wordt er altijd direct geholpen.

Service
Anoniem
17/09/2015
8

prima geholpen, na veel anderen bezocht te hebben

Service
G B Samsom (Hattem)
16/09/2015
8

vriendelijk en deskundig personeel

Service
Anoniem
11/09/2015
9

niets op aan te merken

Service
dhr. A. Riezebos ('t Loo)
11/09/2015
10

Het is een TOP-bedrijf, van eenzame klasse.
Altijd vriendelijk en gemoedelijk. Het bedrijf heeft echte aandacht voor de klant en kent zijn wensen. Het maakt daarbij niet uit of je een medewerker van de receptie, verkoop, administratie of werkplaats spreekt. Afspraken nakomen is vanzelfsprekend, de service is meer dan verwacht mag worden. En daarnaast heeft het bedrijf heeft een puike werkplaats met kwalitatief uitstekende monteurs.

Service
Hetty Heldoorn (Wezep)
11/09/2015
10

Prima tevreden!!

Service
Tijmen Doornweerd (Zwolle)
11/09/2015
10

Ik kom al minimaal dertig jaar bij Ramaker en ik ben nog steeds heel tevreden.

Verkoop
uit de Bosch .J (Zwolle )
25/08/2015
8

wel eerlijk antwoord op de vragen / hybride voor ons nieuw veel uitleg nodig

Service
Anoniem
20/08/2015
8

Ik ben tevreden maar er zijn altijd zaken te verbeteren.
Maar een ondernemer moet ook winst maken. Elke verbetering moet verantwoord zijn ten opzichte van de bedrijfsvoering.
Anders komt het voortbestaan in gevaar.

Service
Jan Pot (Zwolle)
19/08/2015
8

Goed bedrijf, goede service, deskundig, niet kinderachtig. Pa en zoon moeten
minder nors zijn en minder nors kijken. Klant komt voor zijn plezier.

Service
Ben terHorst (Hattem)
17/08/2015
10

zeer betrouwbaar, uitstekende service,bij pech een onmiddellijke reactie en hulp, vriendelijke mensen in de garage. top!

Service
Weber (Hattem)
13/08/2015
9

Ik zou ook een 10 willen geven,maar het kan altijd beter word er dan gezegd.

Verkoop
Anoniem
06/08/2015
10

Service was super

Service
Bram & Hilly Ploeg (Apeldoorn)
22/07/2015
8

Deze dealer zorgt voor een correcte behandeling en afhandeling van het onderhoud van onze Toyota,s Aygo en RAV 4

Service
Dhr. J. van Raalte (Hattem)
15/07/2015
10

Het is een heel prettig bedrijf waar de klant nog koning is. Bij onverwachte problemen met de auto wordt er alles aan gedaan om direct met een oplossing te komen.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Goeie service, vakmensen

Service
Sellis (Heerde)
08/07/2015
9

Goede voorlichting.
Nette behandeling.
Goede service.
Goede afhandeling.

Service
Martijn Tromp (Ermelo)
06/07/2015
10

Prima auto, brengt me keurig van A naar B voor een gunstige totaalprijs.

Service
H.j. vander Wal (Wapenveld)
25/06/2015
9

Goede service, vriendelijk, altijd bereid om te helpen.

Service
Anoniem
22/06/2015
10

Staan altijd voor je klaar, ook na sluitingstijd.
Moet je even wachten dan staat de koffie klaar.
Voor iets kleins wordt je gelijk geholpen.

Service
A.A.M. Lis (Apeldoorn)
17/06/2015
9

Uitstekende service, prima vakman, zeer behulpzaam bij vragen, nooit moeilijk doen en....goede koffie !!

Service
F.J.M.Dellemijn (Hattem)
17/06/2015
8

Dealer geeft klant een tevreden gevoel, waarbij de klantvriendelijkheid en service centraal staan. Er is veel kennis bij balie en monteurs aanwezig en men neemt de tijd voor je.

Service
Johan Kinket (Hattem)
17/06/2015
10

Fijne sfeer, persoonlijk en klantvriendelijk. Meedenkend en vakkundig personeel. Auto wordt er goed onderhouden en zonodig gerepareerd tegen een goede prijs.

Verkoop
mevr A Pulleman (Zwolle)
17/06/2015
10

zo als gezegd prima

Service
G. Veltkamp (Hattem)
04/06/2015
10

Prettige sfeer, geweldige service, prima prijzen.

Service
Anoniem
28/05/2015
9

service-gericht, vriendelijk, denken mee, geven goede leenauto mee, kortom een prettig bedrijf

Service
Anoniem
27/05/2015
8

Ik geef nooit het hoogste cijfer, niemand is perfect, maar hier zijn ze wel professioneel en dat vind ik belangrijk.

Service
Peter van Atten (Barneveld)
27/05/2015
9

Goede ervaringen. Prettig contact én goed onderhoud aan de Toyota Aygo!

Service
Ben Soetevent (Zwolle)
26/05/2015
8

klantgericht vriendelijk betrouwbaar

Service
Renze Seegers (Hattem)
20/05/2015
10

Deze garage kent zijn klanten goed en gaat gemoedelijk met hun om. De reparaties worden naar wens uitgevoerd en de prijs wordt vooraf opgegeven.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Door de enorme goede ervaring die ik met deze dealer heb

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Je we correct en netjes behandeld. De werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Kortom, zoals je mag verwachten van een garagebedrijf.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Zeer kundige dealer en maakt altijd tijd voor je. Goed overleg vooraf.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

fijne sfeer, leuk personeel. vakmanschap

Service
Dhr A.Bosman (Heerde)
29/04/2015
10

Je word heel klantvriendelijk behandeld en de afspraken worden uitstekend nagekomen met een groot vakmanschap.

Service
Dhr. H. Beekman (Wapenveld)
29/04/2015
10

goede service, vakkundig, vriendelijk personeel, mooi en net pand

Service
Egbert G.J. Veltkamp (Hattem)
29/04/2015
10

Bijzonder vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt een no-nonsense beleid gevoerd, hetwelk merkbaar is op de werkvloer. De mensen werken er graag.

Service
Henk J.H. van Gelder (Hattem)
29/04/2015
9

We werken al jaren met dit bedrijf en alle problemen worden tot volle tevredenheid opgelost opgelost.

Service
p.j.van diepen (kraggenburg)
29/04/2015
10

Een vriendelijk woord van welkom. Goede service

Service
Willy Kruisweg (Heerde)
29/04/2015
10

prettige mensen, goed kontakt en zeer goede service

Service
Wim Vinke (Doornspijk)
29/04/2015
8

Ben zeer tevreden, maar een hoger cijfer dan een 8 geef ik niet. Niets is geheel volmaakt.

Service
Anoniem
13/04/2015
8

Ik ben zeer tevreden over de garage, medewerkers en de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
J. Nijmeijer (Wapenveld)
09/04/2015
10

Een zeer goede garage zeer tevreden niks op aan te merken gewoon Toppie

Service
Dhr.G.Uitslag ('t Harde)
08/04/2015
9

uitstekend

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Omdat ik tevreden ben met de service en daarom vind ik een 8 goed en mooi cijfer.Ik maak maar een klein deel mee van de organisatie.

Service
Gerrit witteveen (hattem)
31/03/2015
10

Als er problemen zijn met de auto en er meerdere kosten aan verbonden zijn word altijd gebeld en overleg gepleegd
over het uit te voeren werk
de service / magazijn afhandelingen /receptie klantvriendelijkheid /zeer goede monteurs
en de koffie + gezelligheid geweldid

Service
G B Samsom (Hattem)
24/03/2015
8

personeel deskundig en vriendelijk.

Verkoop
Ruth Schipper (Oldebroek)
16/03/2015
10

Goed en vakkundig!!

Service
Gerard Veldkamp (Hattem)
11/03/2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben bij deze dealer!!!

Service
M.Hessels (Zwolle)
11/03/2015
10

Ontvangst, gedrag, werkzaamheden zijn allemaal zeer correct!

Service
Schoenman (wapenveld)
04/03/2015
9

goede garage goed personeel kleinigheden worden indien mogelijk direct verholpen zonder voorafgaande afspraak

Service
wim paulusse (hasselt)
04/03/2015
10

het zaken doen (handel) de inzet en ook de tevreden van de aangebrachte klanten
waaronder onze kinderen en verdere familie is het gerechtvaardigd een hoge beoordeling
te geven.

Service
J. de Jong (Harderwijk)
25/02/2015
10

Perfecte en deskundige garage en heel vriendelijke medewerkers en eigenaar

Service
Dhr. W. Eghuizen
19/02/2015
10

Op 28 januari 2015 mijn Avensis voor een servicebeurt gebracht. Coole leenauto (Aygo) meegekregen. Eind van de middag auto's omgeruild. Mijn auto stond gereed en ook nog eens gewassen. Bovendien nog even bluetooth laten instellen (gratis) i.v.m. nieuwe smartphone. Wat een service, helemaal top (Y)

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
10

Klantvriendelijk, en ik ben goed geholpen!

Service
Anoniem
18/02/2015
8

Omdat ik zeer tevreden ben over hun kennis en service.

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
10

Ga er met plezier naar toe ze zijn vriendelijk en betrouwbaar

Verkoop
Dhr. W.J. de Hoog (Wezep)
18/02/2015
9

Eerder ervaring met garage. Voert een goed merk n.l. Toyota. Is service gericht. Komt met een goede inruil prijs voor mijn oude auto.

Service
fam.boschman (Hattem)
18/02/2015
8

het is gewoon een fijne en een goede garage.

Service
Jan H.G. Tamboer (Hattem)
18/02/2015
10

Slechts tevredenheid overheerst!

Service
Weber (Hattem)
18/02/2015
9

Service moet ook goed blijven

Service
Anoniem
04/02/2015
8

Goede service

Service
J.van der Heide (Heerde)
04/02/2015
9

klantvriendelijk behandeling, prettige mensen in de omgang, service is goed o.a. leenauto, showroom heeft een prima uitstraling

Verkoop
dhr landsman (Kampen)
29/01/2015
9

komen hun afspraken na.

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
10

Altijd prettige ontvangst,er kan goed overlegd en gehandeld worden.
Het is gewoon goed.

Service
Gerrit de Kruijf (Wezep)
14/01/2015
9

Omdat ik zeer tevreden ben over zowel mijn dealer als de toyota zelf na 42 jaar toyota rijder te zijn.

Verkoop
G.J.Eenkhoorn (Grafhorst)
30/12/2014
10

zeer terzake geen spannende verhalen ed.zoals bij hun colega dealer in zwolle
dit is mijn tweede auto van Ramaker die geeft teminste een riele inruil prijs dat kan
dan nog iets bijgesteld worden en dat is het dan.

Service
J. Vennink (Zwolle)
15/12/2014
10

Het bedrijf is geweldig, de toyota's zeer goed

Service
e van dam (heino)
09/12/2014
9

het ziet er allemaal netjes uit de auto stond netjes buiten en nog gewassen ook

Service
Anoniem
08/12/2014
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
04/12/2014
8

ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service.

Service
Anoniem
03/12/2014
9

Tevreden

Service
Anoniem
02/12/2014
9

klantvriendelijk, snelle service

Service
P.H. Apotheker (zwolle)
02/12/2014
9

Je moet nooit een 10 geven. Dat zou betekenen dat iemand zich niet meer kan verbeteren. Als het de laatste waardering was werd het wel een tien!!!!

Service
Teunis Adams (Hattem)
02/12/2014
9

Kwaliteit, eerlijke prijs, aardige mensen,.
Ik heb nooit een andere auto gehad dan Toyota.

Service
dhr. L. de Winter (Zwolle)
01/12/2014
9

prettige benadering, vakkundig personeel

Verkoop
H. Karssing-Karssing (Hattem)
24/11/2014
10

Omdat ze altijd (zelfs op zondag) voor mij klaarstaan!

Verkoop
Anoniem
12/11/2014
9

goede service

Verkoop
GC Kamphuis (Heerde)
12/11/2014
9

Bij deze dealer word je goed behandeld

Service
Anoniem
27/10/2014
10

Klantvriendelijk, kundig en hoge service.

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
10

Goede service, vriendelijke mensen, vertrouwd.

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Een goede chef monteur Gerrit

Service
Anoniem
21/10/2014
9

Goede service. Ze doen gewoon wat je verwacht.

Verkoop
Hendrik Elskamp (Deventer)
20/10/2014
9

Erg vriendelijk behandeld, en zijn de afspraken netjes na gekomen.

Service
Dhr. H. Bos (Zwolle)
16/10/2014
9

Men wordt als mens behandeld, en niet als en cliënt om zoveel mogelijk te verdienen

Service
T. ten Have (Hattem)
16/10/2014
9

goede service en klantvriendelijk

Service
Jan Kluinhaar (Zwolle)
14/10/2014
8

prettig contact, duidelijk in uit te voeren werkzaamheden, houd zich aan tijden

Service
G.L. Borst-Leurink (Hattem)
09/10/2014
10

Een hele goede ervaring en altijd netjes en vriendelijk. Goede uitleg en ze komen afspraken na.

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
7

Tot nu toe alleen koop ervaring , nog geen ervaring met service of onderhoud gehad. Daarin moet de dealer zich nog bewijzen.

Service
Anoniem
02/10/2014
9

vriendelijke, prettige en goede dealer

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Alles ok. Echter twee tegenvallers:
1. de auto zou moeten worden gewassen en gezogen. Wassen was gedaan maar de auto was alleen voorin gezogen. (de post was, denk ik bewust, niet opgenomen op de factuur)
2. IK had gevraagd om een offerte voor een cruisecontrol. Daar moest ik toch nog achteraan om die te krijgen.

Verkoop
Anoniem
01/10/2014
8

Hij deed het prima

Service
Anoniem
01/10/2014
8

omdat we zeer tevreden zijn over hoe we behandeld worden

Verkoop
M C van Sinttruije (Hattem)
01/10/2014
9

Betrouwbaar en correct

Service
Anoniem
30/09/2014
9

Langjarige tevredenheid.

Service
Marleen Kort (Hattem)
24/09/2014
9

ze zijn vriendelijk en correct en maken de de auto prima

Service
H.Baas (Zalk)
23/09/2014
9

Alleen goede ervarigen.

Service
Anoniem
19/09/2014
7

Vriendelijke goede behandeling. Er wordt wel eens iets vergeten.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

De goede service!

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Afspraak online plannen, korte duidelijke lijnen, goede communicatie, vriendelijk personeel

Service
Joop Eikelboom (Hattem)
19/09/2014
8

Vakkundig personeel,vriendelijk

Verkoop
Jaap en Netty Kollen (Hattem)
08/09/2014
9

Goede garage, vakkundig personeel, word altijd prettig geholpen.

Verkoop
Jan Veenbergen (Hattem)
08/09/2014
9

Het is een zeer betrouwbare garage ,je kunt er altijd terecht en wordt direct geholpen,en ook nog in dezelfde stad.Vanaf ca 1975 rijbewijs ,begonnen met Toyota en rij tot op heden nog altijd hetzelfde merk,en altijd bij Ramaker.

Service
Ton Verbiesen (Wezep)
08/09/2014
9

Goede betrouwbare indruk, duidelijk in afspraken.

Verkoop
Anoniem
27/08/2014
9

Prettige bejegening en goed resultaat van de transactie.

Service
Anoniem
25/08/2014
10

Ik ben altijd goed behandeld, ik ben in het bezit van een Toyota Yaris. De heer Johan Ramaker en zijn team zijn aardige mensen die je vlot en professioneel helpen. Een dikke pluim voor deze Toyota dealer.

Service
mevr.j hermsen (apeldoorn)
20/08/2014
9

een goed adres .die ik vrienden en fam . kan aanbevelen

Service
Anoniem
19/08/2014
8

Klantvriendelijk, goed werk, snel

Service
Anoniem
14/08/2014
10

Prima service

Service
Anoniem
07/08/2014
9

Vanwege goede afspraken en snelle service. Geen onaangename verrassingen.

Service
Anoniem
05/08/2014
6

Onderdelen worden naar ik later zag toch extra gedeclareerd terwijl dit bij de beurt hoort.

Service
Anoniem
05/08/2014
9

Betrouwbaar vriendelijk personeel

Service
Anoniem
05/08/2014
8

Alles volgens afgesproken tijd en werkzaamheden netjes afgehandeld.

Service
Anoniem
04/08/2014
10

Staan altijd voor je klaar en helpen je direct ook na sluitingstijd, krijgt een kop koffie en zijn altijd vriendelijk.

Service
Anoniem
25/07/2014
10

goede service, en klantvriendelijk

Service
Anoniem
23/07/2014
9

Vriendelijke en correcte behandeling na afspraak, alles in overleg.

Verkoop
Dick Meijerman (Hattem)
23/07/2014
10

Persoonlijke benadering Deskundig en vriendelijk

Verkoop
H.J van der Horst (Hattem)
23/07/2014
10

Het totaal plaatje is zoals het moet zijn. Goede en zeer nette overzichtelijke showroom en nette schone werkplaats. Het personeel is vriendelijk en zijn goed herkenbaar omdat deze ook gekleed zijn in kleding met de merknaam en de naam van de dealer. Prima ontvangst, prettige personen in omgang en in woord. Goede voorlichting, en uitleg, tijdens het oriëntatie gesprek. Dit geld ook bij de aankoop als bij aflevering. Als koper zou ik deze garage zeker aan mijn familie en bekenden adviseren.

Service
Anoniem
22/07/2014
9

Ze bieden goede service.

Service
B.Groeneveld (Hattem)
22/07/2014
9

Altijd tijd voor de klant

Service
Anoniem
21/07/2014
10

Klantgerichtheid en nononsen

Service
Anoniem
16/07/2014
8

zeer servicegericht en doet wat hij belooft.

Service
Anoniem
10/07/2014
10

omdat ik niets verkeerds kan bedenken

Service
Anoniem
10/07/2014
9

Vertrouwd, eigen, persoonlijke behandeling/contact. Prima!

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Perfecte Service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Voor zover ik kan beoordelen is het personeel deskundig en bekwaam

Service
Anoniem
09/07/2014
8

Geen overleg over extra kosten

Service
J.B.Leussink (Brummen)
09/07/2014
9

Klantgericht, persoonlijk, transparant, flexibel.
We hebben bewust voor deze kleinere dealer gekozen. Wij komen hier slechts 1 x per jaar en zijn niet klantnummer x, maar de mensen met die RAV4.

Service
A. Riezebos ('t Loo)
08/07/2014
10

Rademaker uit Hattem is onze dealer. Hij en zijn crew hebben een topbedrijf. Ze zijn vakbekwaam, professioneel en geweldig vriendelijk. Ze kennen hun klanten. Het is een eer bij hun garage te mogen zijn.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Prettig en vaktechnisch correct personeel.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

de dealer is betrouwbaar, klantvriendelijk en word altijd netjes en professioneel geholpen.

Service
Bram & Hilly Ploeg (Apeldoorn)
08/07/2014
8

Ben geheel tevreden met Toyota Ramaker.

Service
Anoniem
07/07/2014
7

De garage heeft gewoon gedaan waar ze vorstelijk voor betaald zijn, dat vind ik niet bijzonder. Daarnaast hoort er bij aflevering van de beurt een formulier afgegeven te worden waarbij bijv. staat wat de profielen van de banden zijn en de vorst bestendig heid. Ook zijn de remschijven al vernieuwd bij 91000 km en dat vind ik erg vroeg.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

direct klaar staan, hulpvaardig, net zo lang zoeken naar oplossing tot probleem verholpen is.

Service
Anoniem
26/06/2014
10

Betrouwbare en goede garage. Geen poespas en ze doen wat nodig is.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

vriendelijke benadering

Service
Cees Wittekoek (Vaassen)
12/06/2014
7

Sfeer was rustig, men was vriendelijk,de garage was erg schoon en opgeruimd.
In de wachtruimte was zelfs een iPad voor de klanten.
Monteur zeer correct en toonde mij de vervuilde aircofilter die was vervangen.

Service
Petra van Kempen (Wezep)
10/06/2014
8

Ben zeer tevreden. Twee goede auto's. Toyota kwaaltjes al garantie gerekend, dus hoefde niets te betalen. Problemen worden opgelost. Goede service. Geen verrassingen, betrouwbaar.